User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
16 September 2022 (Jumaat) - Pertandingan Kenderaan Berhias Sempene Sambutan Ulang Tahun Ke-60 Hari Keputeraan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Terengganu.
Daerah Kuala Nerus telah memenangi tempat ketiga pertandingan kenderaan berhias di Pertandingan Kenderaan Berhias Bersempena Sambutan Ulang Tahun Ke-60 Hari Keputeraan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Terengganu.
 
Sultan Terengganu, KDYMM Al-Wathiqu Billah Sultan Mizan Zainal Abidin ibni Almarhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah berkenan mencemar duli merasmikan Pertandingan Perarakan Kenderaan
Dan Beca Berhias bertempat di Dataran Batu Buruk pada 16 September 2022. Mengiringi baginda pada upacara itu, Sultanah Terengganu, Sultanah Nur Zahirah, Yang Di-Pertuan Muda Terengganu serta yang
Amat Mulia Paduka anakanda-anakanda Sultan Terengganu, Yang Amat Mulia Tengku Sri Setia Mahkota Raja, Yang Amat Mulia Tengku Puteri Utama Raja dan Yang Amat Mulia Tengku Puteri Daulath Raja.
 
Pertandingan kenderaan berhias itu telah disertai lapan buah daerah dan turut menyertai beca berhias daripada 16 buah anak syarikat kerajaan negeri dan pelbagai agensi.
 
Jutaan terima kasih diucapkan kepada Pejabat Daerah Kuala Nerus, Majlis Bandaraya Kuala terengganu, Jabatan Kerja Raya (JKR) Kuala terengganu dan semua yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan
Kenderaan Berhias Daerah Kuala Nerus ini
 
                                                                
                                                                                                        
                                                                                         
                                                                                              

Pejabat Daerah Dan Tanah Kuala Nerus, Terengganu


Penafian: Pejabat Daerah Dan Tanah Kuala Nerus tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan di atas penggunaan apa jua maklumat dalam laman web ini.

Hits Pengunjung

Today 69

Week 69

Month 266

All 12223

FOLLOW US ON FACEBOOK

Pautan Luar

© Hakcipta Terpelihara 2022 . Laman Web Rasmi Pejabat Daerah Dan Tanah Kuala Nerus